Nieuwe koers

De toekomst van het VHCN   Met veel plezier heb ik vanaf 1998 vanuit mij...

Lees verder
Kenniscentrum voor Veterinaire Homeopathie

Welkom bij het VHCN

 

Het Veterinair Homeopathie College Nederland (VHCN) leidt op tot veterinair klassiek homeopaat. Wat deze opleiding op zich zo uniek maakt, is dat er ruim 40 jaar kennis en ervaring aan ten grondslag ligt. Het VHCN is een initiatief van Hildegard Dijkgraaf, die op basis van haar ervaring als klassiek homeopaat voor mensen zo'n 40 jaar geleden de vertaalslag naar de klassieke homeopathie voor dieren maakte en sindsdien met veel succes dieren behandelt. Er worden geen nieuwe schooljaren gestart maar enkel na- en bijscholing bijeenkomsten georganiseerd. U kunt deze bekijken onder het kopje agenda.

Al ruim 200 jaar is de klassieke homeopathie een veelvuldig en met succes toegepaste geneeskunde bij mensen. Ook de homeopathie voor dieren mag zich verheugen in een toenemende belangstelling. Eigenaren van huisdieren waaronder paarden, honden, katten maar ook cavia’s en papegaaien maken regelmatig gebruik van de mogelijkheden die de klassieke homeopathie biedt. Daarnaast wordt de klassieke homeopathie steeds vaker met succes bij landbouwdieren zoals koeien, schapen, geiten en varkens toepast zowel bij bedrijven als ook in de hobbysfeer.
 

- Oud-student -

Als ik terugkijk heb ik hier veel geleerd, zoveel doorgewerkt. Door het volgen van de colleges aan het VHCN verdiep je je kijk op het eigen leven, op ziekte en gezondheid, maar ook op de wereld om je heen.

Wat doet het VHCN

Doelstelling

De doelstelling van het Veterinair Homeopathie College Nederland

 

Het VHCN biedt de mogelijkheid om kennis, inzicht, praktische vaardigheden te ontwikkelen en daarnaast een professionele attitude. Met de opleiding tot dierhomeopaat aan het VHCN leveren we ee...

hier meer informatie

Vraag het aan...

Adresgegevens

Ampsenseweg 15
7241 ND Lochem

Contact

Tel: 0573- 28 11 88


secretariaat@vhcn.nl

Neem contact op