Doelstelling

De doelstelling van het Veterinair Homeopathie College Nederland

Het VHCN biedt de mogelijkheid aan om kennis, inzicht, praktische vaardigheden en een professionele attitude te verwerven en zich een wetenschappelijke manier van denken eigen te maken. Dusdanig dat men in staat is na het afronden van de opleiding het beroep klassiek homeopaat voor dieren zelfstandig en op een professionele wijze uit te oefenen. 

De toekomst van het VHCN

Met veel plezier heb ik  vanaf 1998 vanuit mijn achtergrond als Klassiek Homeopaat vormgegeven aan de organisatie en inhoud van het opleiden van mensen tot Klassieke Homeopaat van zowel voor mens als dier. Dit heeft uiteindelijkgeleid tot het op zetten van het VHCN - opleiding tot homeopaat voor dieren. Daarnaast wil ik nu mijzelf  nog in een aantal aspecten scholen en verdiepen. Om zodoende mijn bijdrage aan de ontwikkeling van de homeopathie te kunnen completeren en nog verder uit te dragen. Hier heb ik meer tijd voor nodig en mede door mijn pensioengerechtigde leetijd  heb ik daarom besloten tot een koerswijziging.het VHCN gaat zich richten op korte cursussen, nascholing en intervisie. Daarom starten we per 2019 geen nieuw eeerste jaar meer. De opleidng met de huidige studenten gaat gewoon door en wordt na een aantal jaren afgerond. Wel blijf ik beschikbaar als gastdocent  t.b.v homeopathische en natuurkundige opleidingen zowel voor mens als dier. 

 

Wat doet het VHCN

Doelstelling

De doelstelling van het Veterinair Homeopathie College Nederland

Het VHCN biedt de mogelijkheid aan om kennis, inzicht, praktische vaardigheden en een professionele attitude te verwerven en zich een w...

hier meer informatie

Vraag het aan...

Hildegard

Hildegard is directeur en docent op het VHCN

Wilma

Wilma is coördinator VHCN en beheert het secretariaat

Adresgegevens

Ampsenseweg 15
7241 ND Lochem

Contact

Tel: 0573- 28 11 88


secretariaat@vhcn.nl

Neem contact op